Avidyne Homepage
Forum Home Forum Home > Avidyne General > IFD 5 Series & IFD 4 Series Touch Screen GPS/NAV/COM
  New Posts New Posts RSS Feed - Release 10.2.3.1
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Release 10.2.3.1

 Post Reply Post Reply Page  <1 234
Author
Message
Stevei View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 13 Dec 2018
Location: No. California
Status: Offline
Points: 41
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Stevei Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 hours 38 minutes ago at 8:07pm
I had my update done at a shop, and all my datablock settings were lost. Not that big a deal.
Further, until I was in the air, going home, I didn't realize that "Remote" needed to be changed to "Local" in Config since I got rid of my Stratus and installed a Garmin 345. I'll have to try to do that myself Sunday.
Is there anything else I need to do in Config?

Back to Top
GBSoren71965 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 25 Feb 2018
Location: MN
Status: Offline
Points: 28
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GBSoren71965 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 hours 18 minutes ago at 8:27pm
I did my update myself, with my A&P oversite. Went fine, I'd say it took about 50 min. As far as I can tell no settings were lost. I really appreciate Avidyne making it available so I don't have to bring it in to a dealer!
Back to Top
Catani View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 21 Jan 2016
Status: Offline
Points: 272
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Catani Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 hours 20 minutes ago at 12:25am
Tried to get 10.2.3.1 done at my local dealer, but they were slammed by ADS-B work and said they could not do it anytime soon.  Glad Avidyne provides the A&P option.  My A&P agreed to sign off on the install so long as it checked out afterwards.  Took less than an hour, no difficulties.  The only user option setting, datablock, configuration, or any other user info lost that I can see is that the wifi password went back to the default.
Back to Top
oskrypuch View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 09 Nov 2012
Location: CYFD
Status: Offline
Points: 2479
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote oskrypuch Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 hours 10 minutes ago at 12:35am
I found the map page datablocks set to default, the wifi setup had to be redone, and all the settings for my remote transponder were nil-ed out.

Simple to set up again, I have pics of all the pages and screens.

* Orest

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 234
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.